Välj en sida

Om Zweets

På Zweets är självklart favoritsagan Peter pan, vi vill aldrig växa upp. Vi tycket att barnasinnet är både bland det mest kreativa och vackraste som finns och som något alla borde hålla hårt om hjärtat. På Zweets skapar vi unika möbler och design för barnens rum och hjälper dig med tips och artiklar om inredning i allmänhet för ett tryggt och säkert hem där barn springer runt.

“Dreams do come true, if only we wish hard enough. You can have anything in life if you will sacrifice everything else for it.”

Om Zweets

Zweets älskar inredning och vi tycker barn är underbar där för har vi satsat på just inredning för barn. Att skapa rum som både känns kreativa och trygga att vara i.

Design 4 Kids

Inredning för barn, där de kan fokusera på att vara barn, leka och lära sig.

Om Inredning

Inredning för hus och hem är roligt för alla, ett skapande av sitt eget är både givande och roligt. På vår blogg hittar man spännande artiklar och tips för inredning i hemmet.

Läs vår inredningslogg

Vi delar med oss av våra bästa tips på hur du ska tänka när du inreder ett barnrum eller vart ni hittar de bästa fynden.

Panelgardiner är mångsidiga och funktionella

Panelgardiner är mångsidiga och funktionella

Panelgardiner är en populär och mångsidig typ av gardiner som kan ge vilket rum som helst i din bostad ett stiligt och funktionellt utseende. Dessutom har dessa gardiner fördelen att de kan ge dig lite välbehövlig avskildhet i ditt hem. Till skillnad från andra...

Dekorera barnens rum med djur tapeter

Om du funderar på att dekorera ditt barns rum, kommer du att kunna använda de olika djur tapeter för att dekorera på ett spännande sätt. Det finns ett antal saker som du måste komma ihåg när du planerar att dekorera dina barns rum med djur tapeter. När du letar efter...