Välj en sida

Om Zweets

På Zweets är självklart favoritsagan Peter pan, vi vill aldrig växa upp. Vi tycket att barnasinnet är både bland det mest kreativa och vackraste som finns och som något alla borde hålla hårt om hjärtat. På Zweets skapar vi unika möbler och design för barnens rum och hjälper dig med tips och artiklar om inredning i allmänhet för ett tryggt och säkert hem där barn springer runt.

“Dreams do come true, if only we wish hard enough. You can have anything in life if you will sacrifice everything else for it.”

Om Zweets

Zweets älskar inredning och vi tycker barn är underbar där för har vi satsat på just inredning för barn. Att skapa rum som både känns kreativa och trygga att vara i.

Design 4 Kids

Inredning för barn, där de kan fokusera på att vara barn, leka och lära sig.

Om Inredning

Inredning för hus och hem är roligt för alla, ett skapande av sitt eget är både givande och roligt. På vår blogg hittar man spännande artiklar och tips för inredning i hemmet.

Läs vår inredningslogg

Vi delar med oss av våra bästa tips på hur du ska tänka när du inreder ett barnrum eller vart ni hittar de bästa fynden.

Heminredning och trender 2020

Runda former och naturligt. Det är det senaste inom området heminredning. Du som söker inspiration för 2020 kan satsa på naturfärger och organiska former. Även hållbarhet är något som man ser bland inredningstrenderna 2020 och de inredningstips som ges från...

3 saker som gör cykelvagnen ett måste i sommar

Cykelvagnen är ett måste för en svensk sommar. Den går bra att använda i alla olika väder. Vagnen har regnskydd om man vill ta sig en åktur i regn och rusk. Den har också UV-fönster som räddar barnens tunna hy när solen skiner som mest. Vagnen är ett utmärkt färdmedel...